Klubben blev startet op med pardans. I løbet af kort tid blev den dog hurtigt udbygget med Country Linedance, og har også haft hip-hop, thaidance og lancier samt Cheerleading på programmet. Sidst er Ballroom Fitness og mavedans blevet meget populær i klubben, men hele tiden følges udviklingen hvor klubben kan skabe mest danseglæde.

NYHEDSBREVE

​​

Send en mail fra kontaktsiden, hvis du gerne vil have sendt nyhedsbrev ud, bl.a. med starttider for nye hold og event mm.

 

Du kan til enhver tid bede om at blive slettet igen og klubben giver ikke din adresse videre til  reklamer eller spam.

Danseklubben blev oprettet i år 2000 med det formål ay fremme interessen for dans på Bornholm.

Der er de første mange år blevet danset mange steder lige fra Allinge, Olsker, Østerlars, til Rønne, Pedersker og Nexø. 

Klubben havde i en årrække eget klubhus i Rønne, men benytter nu komunale lokaler stillet til rådighed for klubbens virke.

Vi laver hvert år et program for danseholdene, der normalt starter op i uge 36. Danseholdene annoncerers i avisen i god tid, samt her på hjemmesiden.

Udover de faste hold laves også kortere forløb med start i foråret og slut inden sommerferien. Disse kan ligeledes findes her på siden.

Vore instruktører er alle frivillige og de fleste uden egentlig danseteknisk uddannelse. Kundskaberne er tilegent ved lang tid erfaring, kortere dansekurser i klubben, samt ved egen engagement i dansen og egen deltagelse i mange mindre kurser og events.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2015 Danseklub 2000 Bornholm