My Pick:
Posts are coming soon
Stay tuned...
Search By Tag:
No tags yet.
Stay In The Know:

LYMFE - drænage ?


Lymfedrænage

Lymfedrænage er en blid behandling som gives for at stimulere lymfesystemet i dens væsketransporterende funktion. Når lymfesystemet er velfungerende, renser den blodet, tilfører energi og øger immunforsvaret og den er med til at transportere overskydende væske væk fra kroppen, bl.a fra fedtforbrænding i kroppen. Ved ødemer, væskeansamlinger, er det befordrende, at modtage lymfedrænage for at føre væsken videre i systemet. Derudover, har drænagen en dybt afslappende effekt. Der er mange grunde for at ødemer kan opstå. Nedsat bevægelighed, arvelig disposition eller efter sygdoms perioder er iblandt dem.

Lymfedrænage

er en pulserende blid massageform. At trykke hårdt på de fine lymfekar er som at trykke på en vandslange – der lukkes for gennemstrømningen. For at opnå en lymfedrivende virkning udføres kreds-og spiralformede håndbevægelser.

En lymfedrænagebehandling er meget afstressende. Den rytmiske, pulserende behandling påvirker nervesystemet. Det sympatiske nervesystem dæmpes , som bevirker en smertereducerende og afslappende effekt og det parasympatiske nervesystem stimuleres, som bl.a. bevirker en stimulation af fordøjelsen og urinblære.

Lymfedrænage har givet gode resultater ved:

Ødemer/Væskeophobninger Fibroser – væv som er blevet hårdt Lipødem – en fedtvævssygdom hvor kroppen danner fedtceller, som suger vand til sig Hudproblemer ,herunder acne Dårlig blodcirkulation Vævsforfald, alderdomsforandringer Fjerne ophobede affaldsstoffer, D-tox Operationer før og efter – kosmetiske operationer Skinnebenssår- sårheling Bihule og pandehulelidelser Mellemørebetændelse Gigtlidelser Inflammationstilstande generelt Musearme, tennisalbuer, frosne skuldre, kapeltunnel syndrom Uro og smerter i benene Seneskedehindebetændelse Kapeltunnel syndrom Efter større vægttab Styrkelse af immunforsvar Tilbagevendende infektioner Hovedpine Migræne Arvæv Fibersprængninger Forvridninger – forstuvninger Smertelindring Væskeophobninger ved menstruation Overgangsbesvær/hedeture

Det anbefales altid at starte med 2-3 gange lymfedrænage med interval på ca. 1 uge. Herefter anbefales drænage som ved massage 3-5 uger efter behov.

Lad os gerne tage en snak om problemer, muligheder og løsninger !