Nem og fordelagtig firmaordning

En god måde du kan vise at du sætter pris på dine medarbejdere er bla. ved at støtte dem, når de vælger at passe på deres krop og helbred med forebyggende behandlinger.

Hovedpine, træthed, smerter og ondt i ryg, skuldre og nakke, stress mm er ofte forårsaget af tunge løft, stillesiddende arbejde, eller monotone bevægelser i forkerte arbejdsstillinger.

Vi tilbyder dine medarbejdere:

  • Professionel fysiurgisk forebyggende og smertelindrende massage.   

  • Lymfedrænage ved ødemer, eller træthed i ben, ryg, skuldre mm.

En massageordning er en velkommen hjælp til medarbejdernes helbred.

 

 

Skattefri Sundhedsordning:

Undersøg selv om sundhedsordning eventuelt er fradragsberettiget for arbejdsgiveren og er normalt ikke skattepligtig for medarbejderen jfr. bestemmelserne i skatteloven.

www.skat.dk

www.danskerhverv.dk  

1. mulighed:

Vi opretter firma i vores kundedata og sender løbende (eller periodisk) fakturaer på medarbejdernes brug af ordningen. (Firmaet bestemmer selvfølgelig helt selv detaljerne i aftalen) - Pris pr. time 300,- ved min. 5 behandlinger om måneden. Behandlingerne foregår efter eget valg på en af vore klinikker.

2. mulighed:

I stiller egnet lokale, gerne med adgang til vask og toilet til rådighed. Hvis der ønskes en længere aftaleperiode, stilles gerne et skab til rådighed for vores udstyr.

Vi opstiller massagebriks på virksomheden på aftale tidsrum, hvor i frit selv kan booke medarbejdere ind til behandlinger. Vi tager altid betaling for min. 3 timer a 350,- og der afregnes direkte med firmaet.

3. mulighed

Firmaet køber 5 eller 10 torskort og kan frit lade dem cirkulere blandt medarbejderne. Behandlingernes pris kan hermed komme ned på 250,- pr. time

Skriv eller ring gerne om yderligere info om ovennævnte, ligesom vi selvfølgelig også gerne kigger indenfor til en samtale om mulighederne.